Skadeverkstad

Din skadeverkstad, husvagns- och husbilsverkstad i Helsingborg, Skåne. Vi reparerar försäkringsskador, utför service och underhåll av husvagnar och husbilar.

Fullskalig verkstad i Helsingborg

Husvagnsdepån är fullskalig verkstad med över 30 års erfarenhet. I våra välutrustade lokaler kan vi hjälpa dig med det mesta, från service och reparationer, till fukt-och gasolkontroller, provtryck, försäkringsskador, bromskontroller, garantijobb, montering och mycket mer.

Vi är en skadeverkstad som samarbetar med alla försäkringsbolag. Vår verkstad ligger i Billesholm, några minuters körning från Bjuv. Välkomna!

 

Service av husvagn

Service av husbil

Fuktkontroller

Gasolkontroller

Montering

Bromskontroller

Vi är ett företag som verkligen brinner för husvagns- och husbilslivet. Du kan vara trygg med att lämna din husvagn eller husbil hos oss för service och reparationer. Vi utför uppdraget enligt önskemål med fullt fokus på att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi är medlemmar i Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

 

Boka din service idag!

Vi på Husvagnsdepån försöker självklart göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt och du är en viktig del av det. Tänk på detta innan du lämnar in husvagnen eller husbilen.

  • Ha din försäkring redo.
  • Husbilen behöver vara påställd för eventuell provkörning.
  • Säkerställ att alla kranar är öppna.
  • Plocka ur packning och annat stort och smått som står i vägen för vårt arbete.
  • In- och utlämning sker under våra öppettider. Vi hör oss när ditt fordon är redo för upphämtning.

Välkommen till Husvagnsdepån, din husvagns- och husbilsverkstad i Skåne, Helsingborg, Lund och Malmö.

Komplett verkstad för husvagn och husbil i Helsingborg. Vi beställer dina reservdelar och tillbehör.