Gasolpåfyllning och billig gasol

Gasolpåfyllning och billig gasol till bra pris till husvagn och husbil i Helsingborg, Skåne.

Gasolpåfyllning för husbil och husvagn i Helsingborg, Skåne Gasolpåfyllning för husbil och husvagn i Helsingborg, Skåne

Gasolpåfyllning

Gasoldepån är vår gasolstation i Simmelsberga, utanför Ekeby. Där kan ni fylla på era flaskor med billig gasol.  Vi säljer utbytesflaskor och i lösvikt, 30 kr /kg. Vi har utbytesflaskor som passar husvagn, husbil, gasolgrill, gasolkök, terrassvärmare, båt och truck och för fest och camping. Se Prislista för fler priser.

Gasolpåfyllning sker på vår station i Simmelsberga (utanför Ekeby). 

Öppettider: Måndag 15.00 – 18.00 och Torsdag 17.00 – 20.00.

Kontakt: 042-400 90 80

Prisexempel – utbytesflaska:

P11    330:-

Pc10 300:-

Pa11  330:-

Pc5   180:-

P6    180:-

Gasol till företag

På Husvagnsdepån i Billesholm kan du köpa utbytesflaskor eller lämna in din flaska för påfyllning. Det går också bra att byta ut en tom flaska till en fylld på Husvagnsdepån. Vi levererar gasol till husvagn, husbil, truck, hantverkare, restauranger och andra företag i Helsingborg med omnejd. Behöver ni hjälp med leverans? Kontakta oss på 042-400 90 80

Tack vare gasol kan du driva olika produkter som kylskåp, spis och kaffebryggare. Med gasol är du inte beroende av extern el. Så liva upp både festen i trädgården och boendet på campingen.

Gasolpåfyllning för husbil och husvagn i Helsingborg, Skåne Gasolpåfyllning för husbil och husvagn i Helsingborg, Skåne

Gasolpåfyllning för festen och campingen

Gasol fungerar i de flesta sammanhang. Grillfesten blir lite roligare med en extra gasolflaska i reserv, så att du inte står där med köttbiten halvfärdig. På Husvagnsdepån i Billesholm har vi gasol för olika ändamål i flera olika storlekar. Behöver du byta ut dina tomma tuber? Vi hjälper dig och ser även till att dina tomma tuber återvinns miljövänligt.

Visst blir campingturen enklare med gasol i husvagnen eller husbilen? Så bjud över grannar och vänner på middag med varm mat och dryck. På Gasoldepån i Simmelsberga utanför Ekeby kan du köpa billig gasol. Vi säljer lösvikt för endast 30 kr kilot.

Så välkommen till Husvagnsdepån, din partner när du behöver gasolpåfyllning.

Gasolpåfyllning sker på stationen i Simmelsberga (utanför Ekeby). 

Gasolpåfyllning för husbil och husvagn i Helsingborg, Skåne Gasolpåfyllning för husbil och husvagn i Helsingborg, Skåne

Billig gasol

Billig gasol i Helsingborg, Skåne. Gasol är en annan term för propan, en typ av brännstoff som används för att driva värmepannor, köksapparater och andra enheter i husvagnar och husbilar. Gasolpåfyllning innebär att fylla på en gasolcylinder med propan så att den kan fortsätta att driva enheterna.

Fördelarna med att fylla på din gasol på Gasoldepån i Simmelsberga utanför Ekeby i Helsingborg, Skåne, inkluderar tillgång till kvalitetssäkrad gasol, bekväm plats för att fylla på, och kunnig personal som kan hjälpa till med eventuella frågor eller problem. Vi är även ett bra val om du är på resande fot och behöver fylla på gasol i området.

Vi säljer utbytesflaskor och i lösvikt, 30 kr/kg för påfyllning av gasol. Våra utbytesflaskor passar för husvagn, husbil, gasolgrill, gasolkök, terrassvärmare, båt och truck och för fest och camping. Öppettider är måndag 15.00 – 18.00 och torsdag 17.00 – 20.00.

Kontaktuppgifter: 042-400 90 80

Gasolpåfyllning i Helsingborg och Skåne