Om oss

Husvagnsdepån i Billesholm har snart 30 års erfarenhet av försäljning och service av husvagnar och husbilar. Hos oss finner du en fullt utrustad återförsäljare av campingfordon och utrustning. Vi har en vagnpark med begagnade fordon, utställningshall och en verkstad som utför allt från service och reparationer, till montering och besiktning. Välkommen till Husvagnsdepån i Billesholm.

Välkommen in i vår utställningshall och shop

Tack vare våra leverantörer kan vi erbjuda nästan allt i camping-väg

1990-1991 startade Husvagnsdepån i Billesholm med försäljning och verkstad för Polar och Sävsjö husvagnar. ​ Vi blev återförsäljare för Cabby 1997 och har bred kunskap om detta märke. 2016 blev vi återförsäljare av Elnagh husbilar samt LMC husvagnar. 2020 satsar vi på att förmedla husvagnar samt husbilar åt privatpersoner. Under 20 års tid hade vi hyrda lokaler i Billesholm och Bjuv men efter att vi fick fler och fler kunder samt att vi sett som nödvändigt att följa med utvecklingen, funderade vi på att köpa egna lokaler. Efter en viss tids letande hittade vi vår nuvarande lokal i Billesholm. Här har vi utvecklingsmöjligheter så att vi alltid ligger på topp. Läget för vår husvagnsdepå är ypperligt och lätt att hitta för kunden. I vår utställningshall har vi husvagnar som du kan gå in och se och känna på interiören. Vi har ett flertal bord och stolar och många andra tillbehör som passar camping. Välkommen !

Allt du behöver

I vår butik hittar du allt du behöver till campingturen med husvagnen, eller husbilen. Vi har exempelvis: förtält, vindskydd, bord och stolar, markis, backspeglar, belysning.  Vi uppdaterar och utökar vårt sortiment kontinuerligt för att möta våra kunders behov. Skulle du mot förmodan inte finna det du söker i butiken hjälper vi gärna till och beställer hem det åt dig. Gör ett besök på Husvagnsdepån i Billesholm. Vi finns här för Dig. 

Verkstad och service

Om du behöver hjälp med din husbil eller husvagn i Skåne kan du komma till oss i Billesholm vid Bjuv. Vi har ett nära samarbete med tillverkarna och vår verkstad är auktoriserad att kunna utföra komplett service och reparationer av fordonen med originaldelar och garanti. Vi hjälper er med besiktning och skador. Dessutom erbjuder vi tjänster som: fuktkontroll, montering av markis, cykelställ, m.m. Provtryck gasolkontroll, bromsarbete och mycket annat. Vill du veta mer om vårt utbud av tjänster i vår verkstad? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig med dina frågor.

Auktoriserad verkstad

Verkstaden är auktoriserad av tillverkaren och kan sköta all service och reparationer.

Garanti

Vi utför eventuella reparationer med originaldelar med garanti på arbetet.

f

Noggrant arbete

Vi utför allt arbete noggrant och ser till att leva upp till våra kunders höga förväntningar.

All service

Vi utför all typ av service så som, montering av cykelställ, fuktkontroll och gasolkontroll.