Om oss

Pålitlighet sedan 1990

Husvagnsdepån har funnits sedan 1990 och Jörgen Persson, som idag äger Husvagnsdepån, tog över företaget 2005 när en släkting till honom gick i pension. Jörgen arbetar tillsammans med två anställda i företaget.

1990-1991 startades Husvagnsdepån i Billesholm med försäljning och verkstad av Polar och Sävsjö.

1997 blev vi återförsäljare av Cabby husvagnar.

2016 blev vi återförsäljare av Elnagh husbilar, samt LMC husvagnar.

Under 20 års tid hade vi hyrda lokaler i Billesholm och Bjuv men efter att vi fick fler och fler kunder samt att vi sett som nödvändigt att följa med utvecklingen, köpte vi nuvarande lokal i Billesholm.

Efter en viss tids letande hittade vi vår nuvarande lokal i Billesholm. Här har vi utvecklingsmöjligheter så att vi alltid ligger på topp. Läget för vår husvagnsdepå är ypperligt och lätt att hitta för kunden. I vår utställningshall har vi husvagnar och husbilar som kunder kan gå in och se och känna på interiören. Vi har ett flertal bord och stolar och många andra tillbehör som passar camping.

Tack vare våra leverantörer kan vi erbjuda nästan allt i camping-väg. Husvagnsdepån har utvecklats genom åren. Idag erbjuder vi förutom försäljning av begagnade husvagnar och husbilar, även en husbilsverkstad, motoroptimering av husbilar och gasolförsäljning och gasolpåfyllning, för husvagnar, husbilar, för företag och mycket mer.