Verkstad

Vi har ett nära samarbete med tillverkarna. Detta grundar vi för användandet av optimala metoder för reparation och service. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och är auktoriserad skade verkstad för alla märken. Vår strävan är att vi tillsammans skall ge dig den bästa och proffsigaste servicen. Välkommen till oss, du kommer inte bli besviken.

Fullservice verkstad

Vår verkstad är auktoriserad av tillverkaren och kan sköta all service, montering och eventuella reparationer med originaldelar och garanti på arbetet. Bland annat kan vi hjälpa dig med tjänster som montering av cykelställ och klimatanläggning, fuktkontroll och gasolkontroll. Dessutom har vi servicepaket som gör din husbil redo för nya långresor på vägarna.

Vi utför allt service- och reparationsarbete noggrant och ser till att leva upp till våra kunders höga förväntningar. Om du vill veta mer om våra tjänster från verkstaden är du välkommen att ringa eller mejla oss, så hjälper vi dig med dina frågor. Sidan om hittar ni några av våra tjänster och priser.

Välkommen till Husvagnsdepån i Billesholm!

Utvändig service
Justering av bromsar, kontroll av yttre belysning, däck och hjullager. Smörjning av påskjut, stödben och axlar. Pris 1900 kr (boggie 2100 kr).
Stor service
Justering av bromsar, kontroll av yttre belysning, däck och hjullager. Kontroll av invändig utrustning som kyl, spis, belysning, rullgardiner och batteri. Smörjning av påskjut, stödben och axlar. Pris 2600 kr
Gasoltest
Provtryck av all gasolutrustning och kontroll av läckage. Vi ger intyg på genomförd kontroll. Pris 260 kr
Fukttest

Kontroll av täthet mot fukt utifrån campingfordonet. Vi ger intyg efter genomförd kontroll. Pris 900 kr

Försäkringsärenden
Vi är auktoriserad skade verkstad för samtliga försäkringsbolag.

Auktoriserad verkstad

Verkstaden är auktoriserad av tillverkaren och kan sköta all service och reparationer.

Garanti

Vi utför eventuella reparationer med originaldelar med garanti på arbetet.

f

Noggrant arbete

Vi utför allt arbete noggrant och ser till att leva upp till våra kunders höga förväntningar.

All service

Vi utför all typ av service så som, montering av cykelställ, fuktkontroll och gasolkontroll.