Husvagnar

Letar du efter husvagnar i Skåne? Kom till vår butik i Billesholm vid Bjuv. Hos oss har husvagnarna och husbilarna alltid bra priser och vi erbjuder såväl nya, som begagnade fordon.

I vår stora utställningshall kan du kliva in i vagnarna och känna på inredningen. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Dessutom erbjuder vi full service och reparation av campingfordon och har nära samarbeten med tillverkarna. Välkommen till Husvagnsdepån i Billesholm.

Kom på besök

Om du är intresserad av att köpa en husvagn är det en god idé att besöka vår butik i Billesholm. Här får du kliva in i vagnarna och skapa din egen uppfattning genom att se och känna på inredningen. Våra erfarna medarbetare finns tillgängliga och hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. I vår utställningshall finner du våra senaste modeller av husbilar och husvagnar och ett brett utbud av tillbehör som förtält, bord och stolar.

Nya och begagnade husvagnar

Planerar du att köpa husvagn i Skåne? Hos oss hittar du ett stort utbud av både gamla och nya fordon till bra priser. Eftersom vi även är en auktoriserad husvagns- och husbilsverkstad för de märken vi säljer har vi besiktigat och servat alla begagnade fordon själva för att de ska leva upp till den höga kvalitet som vi är kända för.
I vår utställningshall står våra nya husvagnar från LMC. De är modernt utrustade med bland annat starkt glasfibertak, golvvärme och fjärrkontroll till förtältsbelysning. Vagnarna från LMC är så pålitliga att de har 12 års täthetsgaranti.

Bil- och Fritidskredit

Vi ger dig möjlighet att finansiera ditt köp hos oss med vår förmånliga Bil- och Fritidskredit för belopp över 100 000 kr. Krediten erbjuds till alla våra modeller och märken.
Har du frågor om våra alternativ till avbetalning är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig med dina frågor.

Stolt återförsäljare av LMC och Elnagh

f

Finansiering

Om du behöver hjälp att finansiera ditt husbilsköp kan vi erbjuda förmånlig Bil- och Fritidskredit för belopp över 100'000kr.

Begagnat

I vår fordonspark har vi även begagnade husbilar och husvagnar som är nyservade och i toppskick.

5 års täthetsgaranti

Eftersom våra fordon är av högsta klass får du alltid 5 års täthetsgaranti på våra nya Elnagh Style husbilar.